משפטי– זאפ
משפטיפורומיםפליליתכשיטים גנובים

מנהלי הפורום

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון שותף ומייסד משרד עורכי דין ונוטריון אהרון ושות', בוגר תואר ראשון במשפטים (LL.B) ובוגר החטיבה למשפט פלילי וקרימינולוגיה. ניסיונו העשיר שנצבר בייצוג בבתי משפט בערכאות השונות ובתחנות המשטרה השונות כסנגור פרטי, מהווה יתרון משמעותי בליווי וייצוג חשודים, נאשמים ונפגעי עבירה.

0779968224
חזרה לפורום

תכשיטים גנובים

יני
יניב 18

השאלה שלי היא כך:לפני כחודשיים גנבתי מבית חברי את תכשיטים של אמא שלו בשביל יעני לעזור לחבר שלי. אחר בחובות האמא של החבר שממנו גנבתי תכשיטים תכשיטים בשווי 5000 שקל.אני ללא הרשעות פליליות בכלל במשטרה עד כמה חמור המעשה שלי האם מזה אפשר להכנס לבית סוהר אפילו ללא עברפלילי מה עושים מפה עד כמה זה חמור?תודה יניב

RE:
גלע
עו"ד גלעד כצמן(נכתב ע"י: יניב 18)

שלום לא ברור באם הוגש כתב אישום נגדך. בכל מקרה רמת ענישה פלילית קשורה במספר אלמנטים, חומרת העבירה, עבר פלילי, חרטה, הליך טפולי ופיצוי הניזוק בית המשפט בוחן כל מקרה לגופו כאשר במקרה כפי שתיארת נושא הפיצוי או החזרת הגנוב חשוב במיוחד ויכול להשפיע רבות על העונש שינתן ניתן לתאם פגישה ליעוץ פרטני ללא התחייבות

RE:
גלע
עו"ד גלעד כצמן(נכתב ע"י: יניב 18)

שלום לא ברור באם הוגש כתב אישום נגדך. בכל מקרה רמת ענישה פלילית קשורה במספר אלמנטים, חומרת העבירה, עבר פלילי, חרטה, הליך טפולי ופיצוי הניזוק בית המשפט בוחן כל מקרה לגופו כאשר במקרה כפי שתיארת נושא הפיצוי או החזרת הגנוב חשוב במיוחד ויכול להשפיע רבות על העונש שינתן ניתן לתאם פגישה ליעוץ פרטני ללא התחייבות