משפטי– זאפ
משפטיפורומיםפליליעבירות כלכליות

מנהלי הפורום

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון שותף ומייסד משרד עורכי דין ונוטריון אהרון ושות', בוגר תואר ראשון במשפטים (LL.B) ובוגר החטיבה למשפט פלילי וקרימינולוגיה. ניסיונו העשיר שנצבר בייצוג בבתי משפט בערכאות השונות ובתחנות המשטרה השונות כסנגור פרטי, מהווה יתרון משמעותי בליווי וייצוג חשודים, נאשמים ונפגעי עבירה.

קביעת פגישה
0779968224
חזרה לפורום

עבירות כלכליות

אבי
אביב

חבר טוב הסתבך בעבירות כלכליות. הוא חייב סכומים של מעל ל-200 אלף ש"ח ונפתחה נגדו חקירה. האם הוא יקבל עונש מאסר או שיסלחו לו מכיון שזו ההסתבכות הראשונה שלו עם החוק?

RE:
עו״
עו״ד סנדי ליפשיץ

שלום רב, בשאלתך רב הנסתר על הגלוי; לא ברור באילו עבירות הסתבך חברך. בכל מקרה, מאסר מושת אף על נאשמים שזו הסתבכותם הראשונה עם החוק, הכל תלוי נסיבות. עם זאת, לעבר נקי משקל לא קטן ועל כן קיימת אפשרות לסיים הליך שלא מאחורי סורג או בריח, שוב, תלוי בחומרת העבירות ובנסיבות אחרות.