משפטי– זאפ
משפטיפורומיםפליליגניבת אופנועים

מנהלי הפורום

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון שותף ומייסד משרד עורכי דין ונוטריון אהרון ושות', בוגר תואר ראשון במשפטים (LL.B) ובוגר החטיבה למשפט פלילי וקרימינולוגיה. ניסיונו העשיר שנצבר בייצוג בבתי משפט בערכאות השונות ובתחנות המשטרה השונות כסנגור פרטי, מהווה יתרון משמעותי בליווי וייצוג חשודים, נאשמים ונפגעי עבירה.

קביעת פגישה
0779968224
חזרה לפורום

גניבת אופנועים

מיכ
מיכאל

לפני כחודש נעצרתי על גניבת 4 אופנועים רציתי לדעת כמה זמן מעצר אני יכול לקבל , כרגע אני במעצר בית . תודה מראש

RE:
הגי
הגירגשי

מיכאל היקר,, קודם כל שתלך לעזאזל אתה וחבריך הגנבים, אני אישית מקווה שתקבל כמה שיותר ושתת יבש עד שתבין שבשיל כסף צריך לעבוד ולא לגנוב כי לגנוב זה לא עבודה. כל טוב.

RE:
סנד
עו"ד סנדי ליפשיץ

שלום רב, מעצר הבית, אם לכך התכוונת, עשוי להימשך עד לתום ההליכים נגדך במקרה הגרוע. בהגשת בקשות מתאימות, ניתן לקבל בהדרגה הקלות עד לביטול המוחלט של מעצר הבית. לעניין העונש, אם לכך התכוונת, הרי שחסרים נתונים רבים, כגון גיל, עבר פלילי, נסיבות ביצוע העבירות, האם יש בעיית סמים הדורשת טיפול ועוד כהנה וכהנה וקשה להעריך ללא נתונים אלה.

RE:
סנד
עו"ד סנדי ליפשיץ

שלום רב, מעצר הבית, אם לכך התכוונת, עשוי להימשך עד לתום ההליכים נגדך במקרה הגרוע. בהגשת בקשות מתאימות, ניתן לקבל בהדרגה הקלות עד לביטול המוחלט של מעצר הבית. לעניין העונש, אם לכך התכוונת, הרי שחסרים נתונים רבים, כגון גיל, עבר פלילי, נסיבות ביצוע העבירות, האם יש בעיית סמים הדורשת טיפול ועוד כהנה וכהנה וקשה להעריך ללא נתונים אלה.