משפטי– זאפ
משפטיפורומיםפליליטוב אני כבר לא יודע לאן זה שייך

מנהלי הפורום

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון שותף ומייסד משרד עורכי דין ונוטריון אהרון ושות', בוגר תואר ראשון במשפטים (LL.B) ובוגר החטיבה למשפט פלילי וקרימינולוגיה. ניסיונו העשיר שנצבר בייצוג בבתי משפט בערכאות השונות ובתחנות המשטרה השונות כסנגור פרטי, מהווה יתרון משמעותי בליווי וייצוג חשודים, נאשמים ונפגעי עבירה.

0779968224
חזרה לפורום

טוב אני כבר לא יודע לאן זה שייך

תמי
תמימות דעים

טוב זה התחיל בהחלט כפלילי לכל דבר : - בחג השבועות הרכב שלי נפרץ ונגנב משם אייפון ואשראי - באשראי בוצעה משיכת כסף מכספומט ועסקת אשראי בבית עסק - הגשתי תלונה ומסרתי את הפרטים לגביי השעה והמקום שכל דבר התחרש מה שנותר זה להגיע למקום ולראות את החשוד במצלמות האבטחה - במקום זאת לא נעשה דבר והתיק נסגר. - הגשתי ערר והתיק נפתח מחדש (עבר כבר חודש) - המצלמות אבטחה לא רלוונטיות כבר והתיק כרגע סתם פתוח ללא שום אופציה להתקדמות כי מצלמות האבטחה היו הסיכוי המוצק היחיד להגיע לעבריין. - יש אפשרויות כלשהן נגד ההתייחסות המעליבה למקרה שלי ? או שפשוט - ניחא. - הבנתי יש דבר כזה נקרא תביעת נזיקין, השאלה האם אני יכול להגיש תביעת נזיקין נגד משטרת ישראל עקב התנהלות רשלנית בנוגע לתיק ? האם העובדה שהם לקחו את הסיכוי היחיד לפתור את התיק הזה ופשוט נתנו לו לחלוף מהווה עילה למשהו ? תשובות, המלצות, הכוונה, יתקבלו בברכה.