לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
gili

דחןף

שלום רב לך עו"ד גלעד כצמן!!! לפני מספר שנים ב(2009) נעצרתי יחד עם אחי וגיסי בטענה שתקפנו בן אדם מסוים,אני הייתי עצור כ-חודשיים,אני לא הודתי בשום שלב של חקירה ובתקופת המעצר,יתרה מזה צוות החוקרים כל פעם היה מאיים עליי במסדר זיהוי,ומכונת אמת,וטענו שיש עדים שראו אותי מרביץ,ואני בשלי מכחיש ומתחנן לחוקרים לזיהוי חי,או מכונת אמת,לאחר שבוע בערך שהייתי בבית המעצר,הביאו את האח של זה שהותקף להימות בחדר החקירות,והוא ישר אמר שהוא לא ראה אותי בחיים ולא מזהה אותי,וכעבור כמה ימים כשאני עדיין בבית המעצר מודיעים לי שהקורבן כן הצליח לזהות אותי,דרך אלבום תמונות כמובן,ובעזרת הכוונה ברורה של צוות החקירה,לאחר מכן שעייתי במעצר בית מלא כ-11 חודשיים,ודיונים ודחיות הגישו לי הצעה מפתע,אמרו לי להודות שגם אני הייתי במקום והשתתפתי בתקיפה(תקיפה בצוותא),כדי להקל באופן משמעותי על אחי וגיסי,וכך יצא שהודתי במשאו שלא עשיתי!!! עכשיו אני מעונין לדעת אם אפשר לבטל תיק פלילי,או למחוק את ההרשעה?זה פשוט חוסם לי כל דלת בראיון עבודה,ועכשיו אני רוצה להגיש קורות חיים לגוף ציבורי,ממשלתי,מה הסיכוי? תודה מראש גילי!!!

עו"ד גלעד כצמן

שלום יש לבחון את התיק לעומק ולהחליט באם יש סיכוי למחיקת הרישום בבקשת חנינה לנשיא המדינה.

gili

ראשית רציתי להודות לך על התגובה..!!! שנית אני ישמח להכוונה ויותר פרטים..!! בכל אופן השארתי פרטים בייעוץ האישי,אני ממתין לתגובה,ושוב פעם תודה רבה

עו״ד גלעד כצמן

לפרטים נוספים הקשורים במקרה שלך אנא פנה במייל

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פלילי