חשד להגשת מסמך לבימ"ש מזויף או ששונה
שלום. אבי נפטר לפני 5 שנים ולא הותיר צוואה, אין לי צו ירושה מאחר והותיר חובות. אנו 3 אחיות אח ואם.לפני שנתיים אחותי גילתה לי לתדהמתי כי לוותה כ120,000שח מאבי,עקב סכסוך זו מכחישה ומסרבת להראות לי את מסמך. בתביעתגירושין נגד בעלה זו דרשה החזר כספי עבור בניית חדר נוסף בביתם ,בטענה כי הכסף מקורו במתנה מאבי.וזו אכן קיבלה בהסדר את הסכום הנ"ל. בוודאי זו הגישה מסמך זה לבימ"ש כראייה. שאלתי האם אוכל להגיש בקשה לשופט שדן בתביעתה נגד בעלה ואנמק את טיעוניי, מאחר אחי והיא נישלו אותי,את אימי ואחותי הלוקות במחלת נפש ומנצלת את העובדה כי אין לי סטטוס של יורשת אני רוצה לראות את המסמך, איני רוצה לסבכה בפלילים, איני רוצה לראות את תיק הגירושין אלא את המסמך הזה בלבד. שאלתי האם בהגשת מסמך מצולם כראייה לבימ"ש (למשפחה במקרה שלה), משווים את הצילום למקור ומאמתים אותו טרם קבלתו? יש לי רק את מס הזהות שלה ומקום בימ"ש בו התנהלה תביעתה. אבי מעולם לא היה נותן סכום כזה מתנה, על סכומים פעוטים בהרבה,אבי היה לוקח צ"ק בתמורה ממנה,או מזומן במועד מאוחר יותר, סירובה להראות לי את המסמך מחזק את חשדותי. תודה רבה
שלום תוכלי לבקש עיון בתיק מבית המשפט אך הסיכוי אינו גדול לכך. האפשרויות הן להגיש תביעה ולבקש צו משופט או אם עולה חשד לבצוע עבירה להתלונן במשטרה.
שאלות נפוצות:
מיטל ש