משפטי– זאפ
משפטיפורומיםפליליעישון במקום ציבורי

מנהלי הפורום

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון שותף ומייסד משרד עורכי דין ונוטריון אהרון ושות', בוגר תואר ראשון במשפטים (LL.B) ובוגר החטיבה למשפט פלילי וקרימינולוגיה. ניסיונו העשיר שנצבר בייצוג בבתי משפט בערכאות השונות ובתחנות המשטרה השונות כסנגור פרטי, מהווה יתרון משמעותי בליווי וייצוג חשודים, נאשמים ונפגעי עבירה.

קביעת פגישה
0779968224
חזרה לפורום

עישון במקום ציבורי

שוב
שובלי יפית

אני ובעלי יצאנו לבלות במועדון בשם גינוסר בת"א,כל המועדון עישן ולמרות השילוט שהיה היו אפילו מאפרות,לדאבונינו ישבנו ממש בכניסה ורק אני עישנתי,הספות במקום צפופות והם החליטו לרשום דוח גם לי וגם לבעלי,סרבנו דברנו והם בשלהם...אני מקבלת את הקנס כי בצעתי את העברה, אבל גם בעלי קיבל קנס שלא בצדק ויש לי עדים שכל המועדון עישן, מה עושים? למי פונים? (סך הקנס -2000 שח')פרט ל-בקשה להישפט הרי זה המילה שלי נגד המילה שלו...? אשמח לקבל תשובה בעניין. תודה מראש שובלי יפית.

RE:
עו״
עו״ד גלעד כצמן

שלום אם בעלך לא עישן מומלץ לבקש להשפט. במשפט תוכלי גם את להעיד כי הוא לא עישן, כמו כן תוכלו לבקש לבדוק אם המועדון קיבל גם הוא קנס ואם לא תטענו לאכיפה בררנית.

RE:
מתמ
מתמחה

שלום, במידה ועישנת עליך לשלם את הקנס. במידה ואת רוצה לערער פני בכתב אל הממונה בקנס בו מצויינים פרטים. מה טענת והאם קיבלת לידיך העתק מהדוח? מה נרשם?