מעשה סדום
שלום אני בן 19 ללא עבר פלילי ולפני שנה נפתח לי תיק על 2 מעשי סדום ומעשים מגונים בקטין בשתי פעמים בלבד והודיתי בחקירה במשטרה רק על מעשה סדום אחד בלבד ( פעם אחד )והייתי במעצר 2 ימים בלבד ואחר כך השתחררתי עד היום ללא שום תנאים ועורכת דין שלי מסנגוריה ציבורית שלחה אותי לטיפול ל 6 חודשים שרק עכשיו גמרתי אותו ורציתי לשאול כמה שאלות בנושא : 1. הפרקליטות דוחה כבר שנה את השימוע בתיק שלי ועכשיו נודע לי שתיק עבר להשלמה חקירה ורציתי לשאול מדוע האם דוחים כל כך הרבה זמן תיק כזה ? 2.האם דחיית התיק זמן רב זה מסמל על רצון של הפרקליטות לסגור את התיק הזה ? 3. האם הטיפול שאני עברתי יעזור לי בשימוע לגמור את התיק שלי בשימוע עצמו בעסקה טיעון ללא כתב אישום ?
1. כל שיהוי בשימוע ובהגשת כתב האישום- ראה זו כברכה. שיהוי זה מאפשר לך גם להשלים את הטיפול ולהוכיח שהתמדת; גם להוכיח שמאז חלף זמן ממושך ולא חזרת על המעשים שוב; גם שלא הסתכת בפלילים אחרים מאז; וגם שלמדינה כנראה לא כ"כ חשוב מהתיק הזה, והיא לא באמת רואה אותך כמסוכן ביותר, משום שאז היו מאיצים את התהליך. 2. דחיה לא מעידה על כוונה לסגור אלא על דברים חשובים יותר ו/או מחסור בכח אדם מצידם. 3. שאלתך נכונה, אך אין בידיי מספיק מידע אודות התיק ומעשיך על מנת שאוכל לחוות דעה על כך. אתה מוזמן ליצור עימי קשר ולשתף אותי במידע המלא לטובת ייעוץ מעמיק ומקיף יותר. בהצלחה, עו"ד יאיר מושיוב
שאלות נפוצות:
מיטל ש