משפטי– זאפ
משפטיפורומיםפליליעבירה כלשהי (לא ניתן לפרט בכותרת)

מנהלי הפורום

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון שותף ומייסד משרד עורכי דין ונוטריון אהרון ושות', בוגר תואר ראשון במשפטים (LL.B) ובוגר החטיבה למשפט פלילי וקרימינולוגיה. ניסיונו העשיר שנצבר בייצוג בבתי משפט בערכאות השונות ובתחנות המשטרה השונות כסנגור פרטי, מהווה יתרון משמעותי בליווי וייצוג חשודים, נאשמים ונפגעי עבירה.

קביעת פגישה
0779968224
חזרה לפורום

עבירה כלשהי (לא ניתן לפרט בכותרת)

חסו
חסוי

שלום לכם , רציתי לשאול ,שני גרסאות של שאלה: הסיפור הוא:.אני מעוניין לקנות מוצר חמשלי X ואין לי דרך להגיעה לחנות והחנות לא עושה משלוחים.(אנחנו ערים רחוקות מאוד אחת מהשניה) שאלה ראשונה : במידה ושלמתי לחנות על המוצר ,וכל מה שצריך זה להגיעה לאסוף אותו מהחנות ,במידה ואני נעזר במישהו (זר) שדברתי איתו באיזה פורום קהלתי . אני נעזר בו בכך שהוא יאסוף את המוצר מהחנות וישלח לי בדואר את המוצר. במידה ואותו אחד ,לקח את המוצר לעצמו ,(גניבה ) ולא שלח עליי . א.מה עליי לעשות והאם המוצר/הכסף יוחזר? ב.האם זו עבירה פלילית חמורה שניתן לשבת מאחורי הסורגים ? כדי להזהיר אותו אם יש לו כיוון מחשבה כזה . ג.אני מתכוון על הפעולה הזאת סיכמנו שאני משלום לו סכום סמילי +עלות המשלוח.. אבל האם זה משנה גם האם במידה ולא סכמנו על תשלום והוא נטו מכוונה לעזור ,אבל לוקח את המוצר לעצמו? גרסא שניה לשאלה: אני מעביר לו כסף לחשבון הבנק שלו בהעברה בנקאית והוא צריך לרכוש את המוצר בחנות . אך במידה והוא לקח את הכסף לעצמו , א.מה עליי לעשות והאם הכסף יוחזר? ב.האם זו עבירה פלילית חמורה שניתן לשבת מאחורי הסורגים ? כדי להזהיר אותו אם יש לו כיוון מחשבה כזה . ג.אני מתכוון על הפעולה הזאת סיכמנו שאני משלום לו סכום סמילי +עלות המשלוח.. אבל האם זה משנה גם האם במידה ולא סכמנו על תשלום והוא נטו מכוונה לעזור ,אבל לוקח את הכסף לעצמו? ד.האם פעולת גניבת כסף ,יותר חמורה מגניבת המוצר , הערה :הסכום כמעט 5 אף שקל חשוב לי להבהיר ,אני לא רואה בכוונות של אותו אחד לבצע גניבה מסוג זה או אחרת , פשוט אני רק רוצה לדעת , האם אני יהיה מוגן במקרה שכזה , או שאני יכול לשכוח מהכסף וגם המוצר כי זה לא יחזור עליי. יש שני אנשים שהסכימו לעזור לי בזה האחד נער מתחת ל18 השני בוגר 20 +. תודה על התשובה מראש.