מעשה קונדס ?
שלום רב, עשיתי מעשה קונדס ואני מעוניין לבדוק את משמעות החומרה- במידה ויש כזאת . פוטרתי מעבודתי בעקבות הלשנה של אחת העובדות ביצרתי פרופיל פייסבוק עם שם של בחורה- בחורה עם תמונות מצוירות-לא אמיתית אני עובד במוקד מכירות ורציתי בתור מעשה קונדס להראות לאותה בחורה שאני בתור בחורה מצליח באמצעות הפייסבוק להשיג לקוחות בגלל שאני כביכול בחורה . זה עבד פעם אחת וזהו- לא ניסיתי יותר- לא ראיתי בזה טעם,זה היה יותר מעשה קונדס מאשר להשיג באמת לקוחות. לא מסרתי את שם החברה בה אני עובד- לא פרסמתי את מספר הטלפון של החברה בה אני עובד,לא פרסמתי תמונות של אישה אמיתי בפרופיל שלי ולא העברתי את מספר הטלפון של הלקוח ואת פרטיו לשום גורם . מעשה קונדס חד פעמי ושלא גרם נזק לאף אחד . המעסיק שלי חיפש דרך לפטר אותי ולכן פיטר אותי באמתלה של התחזות ומסירת פרטי החברה לגורם שלישי תוך התחזות לבחורה פטרו אותי ללא הודעה מוקדמת,ופיטורין תוך כדי השימוע . יש לציין שהמנהלת שלי היא עורכת דין ומאשרת למזכירה שלה להתחזות לעורכת דין בשמה כדי לגבות כספים מלקוחות או מחברות הביטוח . א. האם מעשה הקונדס שלי היה פלילי או על גבול הקונדס בלבד? ב. האם על סמך הלשנה של עובד כזה או אחר יש למעסיק להסתמך? בברכה סער
שאלות נפוצות:
מיטל ש