מנהלי הפורום

עו"ד גולן אהרון
עו"ד גולן אהרון שותף ומייסד משרד עורכי דין ונוטריון אהרון ושות', בוגר תואר ראשון במשפטים (LL.B) ובוגר החטיבה למשפט פלילי וקרימינולוגיה. ניסיונו העשיר שנצבר בייצוג בבתי משפט בערכאות השונות ובתחנות המשטרה השונות כסנגור פרטי, מהווה יתרון משמעותי בליווי וייצוג חשודים, נאשמים ונפגעי עבירה.
מעילה באמון ובתפקיד מצד קרן פנסיה
האם התנהלות של קרן פנסיה למול עמית (שנועדה לגזול ממנו את זכויותיו במרמה) ואשר מהווה מעילה באמון ובתפקיד היא עניין פלילי? ככל שכן: האם ניתן להגיש תלונה במשטרה בגין עניין כזה כלפי קרן הפנסיה, קרי כלפי גוף שמעמדו הוא כשל גוף ציבורי? או שצריך להגיש תלונה כזו רק פר בן אדם קרי כנגד ממלאי התפקיד בקרן, שהינם מעורבים בענייין.
אתה צריך לפרט יותר מה בדיוק היתה ההתנהלות מכיוון שישנם פעולות הנחשבות בגדר עבירה פלילית ויש כאלה שלא. במידה ואכן קיים חשד לכך שבוצעו עבירות פליליות אתה יכול להגיש תלונה במשטרה ובגופים ממשלתיים האמונים על פיקוח על קרנות פנסיה . בברכה, עו״ד גלית בש