חסוי

מחיקת רישום פלילי על סמים

תפסו אותי על סמים לפני כמה שנים והייתי בבית משפט עכשיו אני רוצה להוציא תעודת יושר ושלא תופיע העבירה הזאת מה לעשות????

עו"ד אלון שליכטר

שלום רב, מחיקת רישום פלילי (חנינה מהנשיא) בשל הרשעתך בבית משפט והרישום הפלילי שמופיע בגיליון הפלילי ('תעודת יושר') יש להגיש לנשיא המדינה שלו נתונה הסמכות לקצר את תקופות ההתיישנות והמחיקה הקבועות בחוק בקשה לקצר את תקופות ההתיישנות והמחיקה, וזאת טרם חלוף תקופת ההתיישנות ותקופת המחיקה. מומלץ להגיש בקשה זו בסיוע עו"ד שעוסק בתחום הפלילי, שכן על הבקשה להיות מנומקת ומגובה במסמכים רבים. אשמח לסייע במידת הצורך בהגשת הבקשה. בברכה, אלון שליכטר, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פלילי