לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
א

הטרדה חמורה (קצת ארוך. בבקשה לקרוא עד הסוף נורא חשוב!!)

שלום.. בתקופה האחרונה אני חווה בעיה חמורה של הטרדה טלפונית (בעיקר בוואטספ. והכל מתועד!!) מצד בן אדם שבחיי לא נפגשתי עמו פנים אל פנים (רק שיחות טלפון/התכתבויות) שמאיים עליי שהוא יפרסם תמונות ששלחתי לו בכל מקום אפשרי באינטרנט (טוען שיעשה זאת בעוד שנתיים לערך כאשר יעזוב את המדינה לחו"ל. ככל הנראה ארה"ב). **ברצוני לציין שהתמונות הן אינן תמונות עירום או משהו (אבל יש היום פוטושופ!! ואגב הוא רמז לי באחת מההודעות שהוא הולך לעשות כמה "קסמים".. לתמונות...!!). בנוסף... הוא כבר פרסם עליי במלא אתרים שאני מחפשת לתבוע אנשים על ספאם בכוונה תחילה- ונטו בשביל האינטרס הכלכלי שלי כביכול (שזה לא נכון בכלל) אבל העניין הוא שהוא פרסם באותן מודעות את שמי המלא, כולל מייל אחר שקיים ברשותי.. ולמיטב ידיעתי זוהי לשון הרע..!! כתב שאני מנוכלת וכו'.. אני מצדי כתבתי לו למחוק את כל המודעות המרושעות האלה עליי והוא כתב לי בתגובה "רק אחרי פגישה איתך.. נשב על כוס בירה" בהמשך לאותה שיחה הוא כתב לי גם "אני רוצה שתמצצי לי.. אני מוכן גם לשלם" (כתב לי שהוא ישלם לי 500 שח' המנוול הזה!!) כתב לי בנוסף- "אני גם ארד לך", כתב לי -"אני אנשק לך ת'רגליים" + "את תשחקי לי בביצים" דברים מיניים וממש מגעילים בסגנון.. כשכתבתי לו "עכשיו אתה מאיים עליי??" הוא כתב לי "אל תתעסקי איתי.. אני חותך בעוד איזה שנתיים לחול.. יש לי מלא תמונות שלך.. את לא תוכלי לעשות כלום כשאהיה בחו"ל" בקיצור.. יש פה גם לשון הרע (עם הספאם. מודעות שכבר פורסמו) גם חדירה לפרטיות ופגיעה בשם טוב (איומים חמורים!! בינתיים. לא מעבר) וגם הטרדה מינית..!!!! אפשר למצוא פה הרבה סעיפים בקיצור.. אתם מבינים בזה יותר טוב ממני.. בכל אופן, אני אובדת עצות.. ממש לא יודעת מה לעשות.. הבעיה היא שהתמונות שלי כולן אצלו במחשב בבית (שלחתי לו למייל. מזמן עוד שלא ידעתי עם איזו מפלצת יש לי עסק) וחלקן בפלאפון שלו (מה ששלחתי לו בוואטספ) וזה בתכלס הדבר העיקרי שממנו אני חוששת.. הימצאות התמונות האלה אצלו!! שהוא בכוונה לא מוחק!! אני חוששת שיעשה משהו עם התמונות שלי -וגם אם זה יהיה בעוד שנתיים מהיום כשהוא יהיה מחוץ לגבולות המדינה ולא יהיה הרבה מה לעשות בנידון (הבנתי שבמקרים כאלה בלתי אפשרי להעמיד בן אדם לדין).. **אני רוצה לציין בשנית- היינו רק ידידים בטלפון בחיים לא נפגשנו פנים אל פנים! וברגע שהחלטתי לחתוך ממנו קשר התחילו האיומים... השאלה שלי היא כזאת.. אם אני כבר מחליטה שאני כן עושה משהו בנידון- מה קורה עם התמונות?? האם קיימת אופציה שהמשטרה/בית המשפט תכריח אותו לא רק לא לפרסם אותן בעתיד אלא גם למחוק כל זכר מהן ?? (למרות שגם במקרה הנל הוא יכול עדיין לשמור אותן באיזה דיסקונקי ולהחביא אותו ואף אחד בחיים לא יוכל להוכיח שעשה את זה.. ואז כשיטוס לחול יוכל לפרסם אותן בכל האינטרנט בכל מקום שרק ירצה כולל לעשות פוטושופ ומה לא.. לכתוב דברים מגעילים וללכלך לי את השם) תודה רבה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פלילי