משפטי– זאפ
משפטיפורומיםפליליהאם אשב בכלא?

מנהלי הפורום

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון

עו"ד גולן אהרון שותף ומייסד משרד עורכי דין ונוטריון אהרון ושות', בוגר תואר ראשון במשפטים (LL.B) ובוגר החטיבה למשפט פלילי וקרימינולוגיה. ניסיונו העשיר שנצבר בייצוג בבתי משפט בערכאות השונות ובתחנות המשטרה השונות כסנגור פרטי, מהווה יתרון משמעותי בליווי וייצוג חשודים, נאשמים ונפגעי עבירה.

קביעת פגישה
0779968224
חזרה לפורום

האם אשב בכלא?

אלמ
אלמןנית

שלום. ניהלתי רומן עם גבר נשוי עד שהעניינים הסתבכו והתחשק לו פחות וכך האןבססיה שלי אליו גברה כאשר הוא הבין שאקפוץ בכל זמן נתון שהוא.ירצה. בשיחה האחרונה מאחר והוא עורך.דין טען שאני מטרידה אותו , הוא יושיב.אותי בכלא, אבוייש בכל מדינת ישראל ולא תהיה לי עבודה . עוד הוא טען שהוא הגיש מיד תלונה.במשטרה. מאחר והרגשתי כאילו עולמי חרב עליי החלטתי לשלוח לאשתו הודעה שבעלה לא נאמן לה ושאם היא מעוניינת שתיצור קשר ואספר לה. האם הודעה זו בלבד היא.הטרדה שעליה אני יכולה לשבת בכלא? מה החמןר ביותר שיכןל לקרות כתוצאה מהודעה זו?

RE:
עו&
עו"ד משה אלון

שלום רב, לא ברור מהנתונים שהצגת אם ניתן כנגדך צו הרחקה, או החלטת הרחקה ואי יצירת קשר של קצין משטרה שנמסרה לך. אם לא, הרי שאני לא רואה שיש כאן עבירה פלילי. אם כן, אזי זה תלוי נסיבות. בכל מקרה, לא נראה משהו שתשבי בגללו בכלא.