ישראל

ערעור על הרשעה למחוזי

שלום שמי ישראל ואני הורשעתי במעשה בודד של מעשה מגונה בקטין והלכתי לטיפול ארוך אצל שירות מבחן ויש לי עסקת טיעון סגורה עם הפרקליטות לגבי העונש וקנס שזה כולל גם הרשעה וחודש הבא אני מתחיל עבודות שירות ואני רוצה לערער למחוזי על הרשעה ורציתי לשאול כמה שאלות : האם הפרקליטות יכולה לבקש עונש אחר בערעור למרות שכבר התחלתי אותו (אני יעשה את העבודות שירות במקביל לערעור ) ?. ומה הסיכוי שלי לביטול הרשעה ??

עו"ד משה אלון

שלום רב, במידה והפרקליטות לא ערערה העונש לא יוחמר. באופן עקרוני תמיד קיים סיכוי לביטול הרשעה. זה לא קל וצריך להכיר את נסיבות המקרה והמאפיינים האישיים שלך. בשלב הזה זה לא יהיה קל.