ורד

ברצוני לשאול על בן אדם בו 74 ניצול שואה מאד חולה שנמצע כרגע במעצר ?

הוא נמצע בבית המעצר אחרי כתב אישום על אינוס ומעשה מגונה ב2 בנכדותיו . שעמד על כך שלא היה שום דבר ואין משקרות . ( כל המשפחה יודעת בוודאות שהן לא דוברות אמת ) ואפילו שיש הקלטה מהן שמצטערות שהן הלכו לעובדת סוציאלית להתלונן וכל העניין זה אך ורק כסף שניסו לסחוט ממנו ולא יצליחו . יש לו עורך דין פרטי שאת כל פיצויי השואה הוא קיבל ? ואפילו פעם אחת לא ביקר אותו בכלא הצילו מה לעשות .? אני מחפשת לו עורך דין פלילי טוב ומנוסה בתחום הזה שמייצג ניצולי שואה ויעזור

עו"ד משה אלון

שלום רב, ניתן לפנות לכל עו"ד פלילי טוב לעזרה. אני מציע לפנות למי שמייצג אותו ולהביע את המצוקה, אני בטוח שהוא יעזור. אם אין אמצעים לשכור עו"ד, ניתן לפנות לסנגוריה הציבורית.