גלי

שיכור

חזרתי לפני שבועיים משהייה של חצי שנה בחו"ל. עבדתי שם בעגלות עם קבוצה של ישראלים. ביום האחרון שלי שם אחד העובדים שעבד איתי היה שיכור והוא התחיל לגעת בי וניסה לנשק אותי בכוח. הוא תפס אותי חזק ואני קפאתי. חברה שלי ראתה את זה והעיפה אותו. יום אחרי זה חזרתי לארץ והוא נשאר שם. האם בגלל שהוא היה שיכור יש לו "פטור" מאחריות על ההטרדה המינית שעברתי?

עו"ד גלעד רמתי

גלי שלום, מדובר במקרה מורכב מכיוון שמדובר במעשה שנעשה בארץ זרה ובנתבע המתגורר בארץ זרה, לפיכך, ברמה הפרקטית מדובר במקרה ש"קשה" לתבוע בגינו. היות ומדובר במקרה מורכב, עלייך להתייעץ באופן פרטני עם עו"ד הבקיא בתחום זה. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית