אביבית

בעילת קטינה בהסכמה

בתי בת ה16 יצרה קשר עם בחור שנראה צעיר למדי אך הוא בן 30 ולא הודיע לה על כך הגשנו תלונה והתיק בטיפול כבר במשך שנה האם ניתן לבקש פיצויים על כל הצער והטיפולים הנפשיים שלקתה בהם ביתי? ואם כן למי פונים ואיך עושים את זה?

עו"ד גלעד רמתי

אביבית שלום, סוגיית הבעילה בהסכמה הינה נושא עדין ומורכב והיריעה קצרה מדי מכדי לפרטה בפורום זה. לפיכך אני ממליץ לך לפנות למשרדי או לכל עו"ד אחר הבקיא בתחום על מנת שתוכלי לבחור את האפשרות המשפטית המתאימה ביותר עבורך. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית