ליאן

הבוס מטריד

אם הבוס מטריד והעובדת רוצה להגיש תביעה, היא חייבת להגיש אותה לבית הדין לעבודה? היא יכולה להגיש לבד או שהיא חייבת עורך דין?

עו"ד גלעד רמתי

ליאן שלום, לגבי שאלתך הראשונה- הטרדה מינית במסגרת יחסי עבודה חובה להגיש לבית הדין לעבודה. לגבי שאלתך השנייה- ניתן להגיש את התביעה ללא עו"ד אך הדבר לא מומלץ כלל מכיוון שיש לדעת את החוק והפסיקה הרלונטיים וכן את סדרי הדין. ובפרט לאור העובדה שהצד השני יהא ככל הנראה מיוצג ע"י עו"ד- דבר שיקנה לצד השני יתרון. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית