ג.

בייביסיטר מכחישה

הבת שלי בת ה-8 סיפרה שהבייביסיטר שלה, שהיא שכנה שלנו בת 16 נגעה לה בציצי כאילו כחלק ממשחק אבל זה הציק לה מאוד. שאלתי בעדינות את הבייביסטר והיא הכחישה. הפסקנו להעסיק את השכנה אבל האם יש פה "קייס" נגדה למרות שזה מילה של בת 9 מולה?

עו"ד גלעד רמתי

שלום רב, יש עילה לכאורה כנגד המטפלת אך יש לזכור כי נטל ההוכחה עליכם ולא בטוח שכדאי לחשוף בגיל כה רך את הילדה להליך משפטי. יש לעקוב אחר מצבה של הילדה ובמידה ונותרו בה משקעים ו/או נזקים נפשיים בעקבות המעשה אזי ראשית יש לטפל בה באמצעות מומחים ורק בשלב מאוחר יותר להגיש תביעה כנגד המטפלת. היות ובתך קטינה יש מספיק זמן עד לתום תקופת ההתיישנות לצורך הגשת התביעה כנגד המטפלת. אני לרשותך לכל שאלה נוספת. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית