חני

פיצויי מצד המעסיק

שלום, לפני כמה ימים הגשתי תלונה נגד העובד בגין הטרדה מניית אצל מנהלת כח האדם(שבעיניי היה כמנהל שלי-הוא זה שאמר לי מה לעשות,שיחרר אותו מהעבודה,עידכנתי אותו בהכול ומנהל המחלקה לא התערב בדבר ולא פנה אליי מאז העסקתי)הם טוענים שהוא לא הייתה כפופה לו למרות שהם לא התנהגו ככה.החברה מונה מעל 40 עובדים (בין 150-120) במפעל אין כל תקנון תלוי ,אין אחראית על עניין הטרדות.אין שום נגיעה לנושא זה,כמו כן הם רוצים לעשות עכשיו תדריך בעניין הטרדה ,ביקשתי שלא יעשו אלא ידחו זאת בעוד כשבועיים.מה עליי לעשות כדאי לתבוע בעניין אי פרסום התקנון? -יש לי הוכחות מובהקות שהעובד הטריד אותי,התנכל וסחט אותי ואף רצו לפטר אותי בגלל ששיקר אם וכאשר יחליט הבעלים על עונש קל האם יש באפשרותי לערר על כך?

עו"ד גלעד רמתי

חני שלום, לפי תיאור המקרה שלך, נראה שיש לך עילת תביעה נגד העובד בגין ההטרדה וכן נגד המעביד. עלייך לקבל ייעוץ משפטי כיצד להמשיך בהליכים לאחר בדיקת הראיות שברשותך. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית