אוראל

עונש על הטרדות טלפוניות

שלום גלעד לאחרונה אני מקבלת המון שיחות מחסוי, ככל הנראה עם מישהו שיצאתי איתו בעבר ונוצר בינינו מתח וכעס רב. אני בטוחה שזה הוא. בכוונתי לפנות למשטרה לצורך זיהוי המספר ממנו מגיעות השיחות. רצוני לשאול, האם המשטרה לאחר שמזהה את המספר יכולה לגלות את הפרטים של המתקשר? יש לציין שהוא מתקשר כבר תקופה די ארוכה, אבל "לזכותו" ייאמר שהוא רק מתקשר ומנתק ולא משמיע קול, שזה לכאורה אמור להיות פחות חמור. אם כן מה העונש שמקבלים על דבר כזה? בברכה ותודה

עו"ד גלעד רמתי

אוראל שלום, לגבי שאלתך הראשונה, האם המשטרה יכולה לגלות את זהות המתקשר הרי שמדובר בשאלה טכנית וגם אם הדבר ניתן אזי לא מבצעים זאת ללא צו בית משפט. לגבי העונש, ראשית יש להגיש תלונה במשטרה, לאחר מכן מתבצעת חקירה ואם מתגלה חשוד אז המשטרה האם להעמידו לדין ואם לאו. לגבי "העונש" יש להתייעץ עם עו"ד פלילי היות ובפורום זה אנו עוסקים בתביעות אזרחיות. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית