מירי

הותקפתי מינית

לפני כשבועיים עברתי אונס. פניתי למישטרה והגשתי תלונה. הזמינו אותו לחקירה. אני לא יודעת מה עשוי להיות כרוך בתהליך. מה אני אמורה לעשות כדי להוכיח את מה שהיה? זה במקום מבודד כך שאין עדים. במיקרה ויוגש כתב אישום נגדו. האם המדינה תובעת אותו או אני? אשמח לתשובתך.

עו"ד גלעד רמתי

מירי שלום, צר לי לשמוע על המקרה. בשלב זה מתבצע הליך חקירה על ידי המשטרה ובו את והחשוד תיחקרו על מנת לבדוק את נסיבות המקרה. בסיום החקירה המשטרה או הפרקליטות יחליטו האם יש די ראיות להעמיד את החשוד לדין או לסגור את התיק. המדינה היא זו שתובעת בהליך הפלילי. אולם, את רשאית לתבוע את החשוד במסגרת תביעה אזרחית לפיצויים. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית