גילי

הטרדה בעבודה

יש עובד ששולח לי מיילים מאוד "מרומזים". אני לא רוצה להפוך את זה לעניין, אבל ממש לא נעים לי לעבוד כך. האם מיילים כאלו יכולים להיחשב להטדה מינית ומה אפשר לעשות?

עו"ד גלעד רמתי

גילי שלום, מיילים מרומזים עלולים להוות "הטרדה מינית". באפשרותך לבצי מדרג של אפשרויות: 1. לפנות למטריד עצמו ולבקש שיחדל. 2. לפנות לממונה למניעת הטרדה מינית במקום העבודה. 3. במידה ואין ממונה כזה אז לפנות למנהל במקום העבודה. 4. במידה ואין פתרון באפשרויות הקודמות אז מומלץ לפנות לעו"ד ולשקול נקיטת הליך משפטי. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית