אנונימית

הערה סקסיסטית

שלום בישיבת משרד אחד העובדים אמר הערה סקסיסטית לעברי. בעיקר הגברים צחקו מהבדיחה. כשהוא ראה שאני לא צוחקת הוא אמר שזה נאמר בצחוק. עכשיו אני רוצה להגיש נגדו תלונה על הטרדה מינית. לפני שאני עושה את זה האם זריקת ההערה היא בגדר הטרדה מינית?

עו"ד גלעד רמתי

שלום רב, לפי החוק למניעת הטרדה מינית, "התייחסות מבזה או משפילה המופנית לאדם ביחס למינו או למיניותו, לרבות נטייתו המינית" נחשבת כהטרדה מינית. לפיכך, ככל שמדובר בהערה שענייננה כפי שציינתי בציטוט לעיל אזי לכאורה מדובר בהטרדה מינית. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית