ע. ד

הטרדה מינית בעבודה

הי מה עלי לתלות על קיר המודעות בעבודה בקשר להטרדה מנית ?

עו"ד גלעד רמתי

נא פרט/י כמה עובדים יש לך ?

ע.ד

תודה רבה על העזרה .. יש לי פחות מ- 25 עובדים

עו"ד גלעד רמתי

תקנה 2(א) לתקנות למניעת הטרדה מינית (חובות מעביד)קובעות (בתמצית) כי על המעביד להביא לידיעת עובדיו את האיסור על הטרדה מינית, להבהיר את דרישות החוק ולדרוש מכל עובד להימנע מהטרדה מינית. יחד עם זאת, מעביד שמעסיק פחות מ- 25 עובדים פטור מכל האמור לעיל במידה והוא תולה במקום בולט לעין את התקנון למניעת הטרדה מינית. את התקנון לדוגמא ניתן למצוא בתוספת לתקנות למניעת הטרדה מינית (חובות מעביד). בברכה,

ליאור גל-כהן

עליך לתלות תקנון מניעת הטרדה מינית. ניתן לקבל תקנון כזה (ללא עלות) מהמשרד לקידום מעמד האישה. שלח להם בקשה דרך האתר שלהם וישלחו לך בשמחה חזרה. ישנם תקנונים בשפות:עברית, ערבית, רוסית, אמהרית.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית