ענת

מתי להתלונן על הטרדה מינית?

בעל קיוסק מתחת לבית שלי מעיר לי הערות כל הזמן ומסתכל עלי. אני מתעלמת השאלה שלי מתי להפסיק ולהגיד לו שאני יגיש עליו תביעה או תלונה, תודה

עו"ד גלעד רמתי

שלום רב, ראשית, רצוי שתתעדי (באמצעות הקלטה) את הערותיו ואת העובדה שאת מבקשת שיפסיק ואף רצוי שההקלטות יהיו במספר הזדמנויות שונות. זאת מכיוון שבמידה ותרצי להתלונן ו/או להגיש נגדו תביעה כספית אז נטל ההוכחה יהא עלייך והוא כמובן יכחיש הכל. אציין כי הקלטה זו מותרת היות ואת שותפה לשיחה. לגופו של עניין, את יכולה כבר בשיחה המוקלטת הראשונה לציין בפניו שאת מבקשת שיפסיק להעיר לך הערות. את מוזמנת ליצור קשר עם משרדנו לצורך בירור ו/או ייעוץ נוסף. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית