ס

תקיפה ע"י בעל

דיווחתי במשטרה שבעלי תקף אותי בפעם השנייה אבל לא הגשתי תלונה נגדו. אני מפחדת ממנו ומפחדת ממה שזה יעשה לילדים ולא יודעת לאן זה יכול להגיע. מה אני יכולה לעשות כדי שהוא לא יוכל להתקרב אליי אבל שלא ייעצר או משהו כזה?

עו"ד גלעד רמתי

שלום רב, ראשית, אני מצר על מצבך ומדובר במקרה של סכנת חיים. פורום זה עוסק בנושא פיצויים המגיעים באמצעות הגשת תביעה כספית. ברי, כי כרגע התביעה הכספית אינה בראש מעינייך ועלייך לקבל ייעוץ ע"י עו"ד המתמחה בדיני משפחה על מנת להוציא צו כנגד בעלך. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית