גיא

מעשה מגונה בילדה בת 6

רציתי להתייעץ לגבי הגשת תביעה אזרחית. לאחר שהסב (אבא שלי )ביצע מעשה מגונה בילדה שלי ,פנינו למשטרה , בוצע מעצר של הסב ונפתח תיק פלילי , לאחר כמספר חודשים נסגר התיק היות ולא היינו מוכנים שהילדה תעיד, נאמר לנו ע"י פרקליטות חיפה שניתן ללכת לכיוון של תביעה אזרחית. הילדה עברה חקירה של חוקרת נוער ופסיכולוגית ועברנו גיהנום . אציין שהיה בעברו של הסב כבר מקרה דומה שבו הורשע בפלילים. כתוצאה מכך המשפחה התפרקה לחלוטין . אמי התגרשה מאבי, ואני לא בקשר איתו אשמח לייעוץ בנושא גם לגבי הסכום המקסימלי - האם ניתן לתבוע גם אובדן ירושה ??? כתוצאה מהמעשה שלו ??

עו"ד יערה רשף

לא ניתן להעניק ייעוץ בנוגע לגובה התביעה בפורום, יש לבחון את המקרה, הראיות וחוות הדעת. בכל מקרה אם ינוהל הליך הוכחות גם בתביעה אזרחית הילדה תצטרך להעיד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית