יעלה

איחור במסירה וליקויים רבים

שלום,לפי החוזה היינו צריכים לקבל את הדירה ב31.3.13 קיבלנו אותה רק ב1.9 הקבלן טוען שמאחר ולא הרכבנו מטבח בדירה לא מגיע לנו פיצוי על האיחור, בנוסף ליקויים רבים, קירות עקומים "שפריצים" של צבע וטיח על הקירות רובה נוראי ומרצפות בגבהים שונים,איך ניתן להתנהל מול הקבלן לאור העובדות הנ"ל ומתי הזמן הנכון לעשות כך, עדיין לא קיבלנו טופס 4 ואנו גרים כבר בדירה, תודה.יש דו"ח מהנדס בודק שמפרט חלק מהליקויים, חלקן אנו מגלים ככל שהימים עוברים

חיים מן, עו"ד ומגשר

יעלה שלום, לפי התיאור שלך, הדבר הנכון הוא לקחת את דו"ח המהנדס ולגשת לעורך דין שמתמחה בתחום לצורך הגשת תביעה כנגד הקבלן. אפשר ורצוי להקדים ולפנות במכתב דרישה, ואולם, המלצתי היא שגם משלוח המכתב ייעשה על ידי עו"ד שמתמחה בתחום בכדי שהתשתית שתעמוד בבסיס התביעה שלך, במידה ותידרשי לכך, תהיה מבוססת וטובה. בהצלחה חיים מן, עו"ד 02-6246777