ענת

תיקון חוק מכר

האם על פי תיקון החוק הקבלן צריך לשלם החל מהיום הראשון לאיחור או רק לאחר 60 יום?

חיים מן, עו"ד ומגשר

ענת שלום, יש להבחין בין המועד שבו משתכללת הזכות לקבל את הפיצוי - לבין המועד שממנו ואילך מחשבים את הפיצוי לתשלום. המועד שבו משתכללת הזכות לפיצוי - ז.א. - שממנו את זכאית לפיצוי - הוא מחלוף 60 הימים ממועד המסירה המקורי שנרשם בין הצדדים בהסכם. הפיצוי שישולם - (במידה וחלפו 60 הימים האלה) יהיה מהיום שיועד למסירת הדירה על פי החוזה ואילך. מומלץ לנהל תביעות שכאלה באופן מקצועי ובליווי עו"ד שמתמחה בתחום. בהצלחה חיים מן, עו"ד ומגשר 02-6246777