לוי

ליקויי בניה -בבניין משנת 2002 האם אפשרי?

אני דייר חדש.ועד הבניין הציג חוות דעת ממהנדס בניין בגין ליקויים. לא נמצא תיעוד פניה לקבלן. האם ניתן עדיין לתבוע?

חיים מן, עו"ד ומגשר

לוי שלום התשובה לשאלתך טמונה בהוראות ההסכם ובהוראות החוק - בחלק הנוגע למשך האחריות שאחראי הקבלן לסוגים השונים של התקלות והליקויים. בעיקרון - מכתב פנייה לקבלן, כשלעצמו, לא מהווה תנאי לזכותך להגיש או לא להגיש תביעה בגין ליקויים. אני ממליץ להצטייד בחוות הדעת ולפנות לקבל ייעוץ מקצועי מעו"ד שמתמחה בתחום. בהצלחה חיים מן, עו"ד ומגשר 02-6246777