רן שאולי

מים חמים

שלום, קניתי דירה חדשה מקבלן דופלקס גן בבניין של 4 קומות, למים חמים לוקח נצח להגיע מהיום הראשון, פי שלוש בכמות המים/הזמן מכל דירה אחרת שאני מכיר, לטענת הקבלן אני חתום על מיקום הדודים וההתקנה בוצע אחרי אישור מהנדס וכל שאר הסיפורים של הקבלנים, השאלה שלי היא איך יודעים כמה זמן/כמות מים צריכה לזרום לפני שמגיעים מים חמים ומי הוא בעל המקצוע בתחום שייתן תשובות או דוח לבית המשפט. שאלה שניה-אחריות אריחים האמבטיה-היא לשנתיים או לחמש? תודה רבה

חיים מן, עו"ד ומגשר

רן שלום, בשני העניינים שהעלית הייתי פונה למהנדס בניין שעוסק בבדיקת דירות ונכסים לפניי קנייה וממשיך משם. בהצלחה חיים מן, עו"ד