מני

רוחב מקלחת הורים קטן משרטוט הדירה

שלום רב קניתי דירה חדשה במגדל העמק ועדיין לא קיבלנו את הדירה יש איחור רב במסירה רוב הליקויים שראיתי הקבלן תיקן וחתמתי על פרוטוקול מסירה שבו מצויינים הליקויים שראיתי ללא קבלת מפתח בשביל שאוכל להכניס ציוד לדירה אנחנו אמורים בקבלת מפתח שוב פעם נראה לי לעשות פרוטקול ולעבור על הליקויים בינתיים גיליתי שבמקלחת הורים חסר 10 סנטימטרים ברוחב כלומר בשרטוט רשום 120 ובפועל זה בקושי 110 הראתי למהנדס של היזם ושלחתי להם פקס בנושא גם בדקנו שזה חוסר ולא קיבלתי את זה במקום אחר במקום למשל בחדר הורים או בצד שני במרפסת שירות . השאלה מה עושים במצב כזה שהדירה כבר מוכנה אבל המקלחת קטנה משמעותית משרטוט הדירה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

מני, שלום רב, שאלת אותה שאלה בדיוק ב 03.02.2014 ועניתי עליה באותו יום

מני

תודה לא שמתי לב שענית כבר