מורן

תביעה כנגד קבלן

שלום רב, מקווה שהגעתי למקום הנכון, אני בונה בית פרטי וסגרתי חוזה עם קבלן מפתח שהתחייב לסיים את עבודתו תוך 8 חודשים, 8 החודשים טרם עברו נשאר לו עוד חודש לסיום, חשוב לציין כי עד עכשיו הקבלן קיבל את כל הכסף המגיע לו עד השלב שבו הוא נמצא ואף יותר על כמה דברים מחוץ לחוזה שעדיין לו בוצעו, הקבלן מעכב את העבודה, מאיים בתביעןת (לא ברור על מה), החזיר טפסי טופס 4 ריקים והיום אמר לעובדים להפסיק לעבוד חשוב לי רק לציין כי מאוד קשה לדבר איתו טלפונית, הוא פשוט לא עונה וכל ההתנהלות מולו נעשית בהודעות מה ניתן לעשות? אודה מאוד מאוד מאוד לעזרתך

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שלום מורן, את זקוקה לייעוץ פרטני, ורצוי מוקדם ככל האפשר. כמובן שהרבה תלוי בנוסח החוזה עליו את חתומה עם הקבלן, אבל בכל מקרה לפי תיאורך עדיף לפעול מהר כדי למזער את הנזקים. את מוזמנת ליצור קשר ישיר. בהצלחה