מיטל

נגר שלא סיים עבודתו - עילה לתביעה

שלום, לפני כ- 4 חודשים בתחילת חודש נובמבר 2013 ביקשנו מנגר לרכוש מטבח דרכו. סוכם סכום של 26000 ש"ח. שולמו מקדמות בסהכ 16700 במזומן ועוד רכישה בכ.א בסך 3200 שח. הנגר התחייב בכתב על סיום עבודתו ב 25/12/2013 וחתם על סכום המזומן אותו קיבל. עד היום עבודת השיפוץ לא הסתיימה ורחוקה מסיום עקב מחלוקת לא מיושבת ביני לבין הנגר שרוצה עוד סכום כסף בשביל שיגיע להמשיך עבודתו ואני מוכנה לשלם רק כשיסיים את העבודה. כרגע אני מחפשת נגר אחר שיסיים את העבודה היות ועבר המון זמן ולא נראה פיתרון או התקדמות מצד הנגר. האם יש עילה משפטית לתביעה נגד הנגר בגין עבודה שלא סיים ופיצוי על עוגמת נפש שנגרמת? האם המסמך שחתם על קבלת הכסף המזומן מספק בית משפט למרות שהוא לא הוציא קבלה? בבקשה תשובתכם לפני שאתחיל בהליך משפטי. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

מיטל, שלום רב, מקומה של השאלה בפורום אחר, אולם אם הנגר הפר את החוזה אתך יש מקום לתביעה. לפי דברייך כנראה שהוא טוען שהוא אינו מפר את החוזה. אם טענתו תתקבל יכול להיות שהחלפתו בנגר אחר תתפרש דווקא כהפרת חוזה מצדך. את זקוקה לייעוץ אישי המתבסס על כל העובדות והמסמכים. אישור קבלת כסף יספיק גם אם הוא לא הוציא קבלה רשמית.