גיא

צנרת שהתפוצצה 4 פעמים בדירת גן מקבלן

נכנסנו לדירה וכבר הצנרת הוחלפה כמה פעמים. כל עבודה כזו מצריכה ממשפחתי לצאת מהבית, לעבודות ההרס והשיפוץ והאבק, למינימום שבוע, עשרה ימים. כך כבר 4 פעמים כולל עבודות במטבח, מסדרון ושירותים. האם יש פה קייס מעבר לתיקונים עצמם לפיצוי על כל אתר הבניה שיש לי בבית?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

גיא, שלום רב, הכל תלוי בחוזה, אבל לפי מה שאתה מתאר מדובר במצב כל כך קיצוני שאולי תהיה אפשרות להתגבר גם על לשון החוזה אם הוא מגביל את זכותך לפיצויים על "נזק עקיף".