דודו

אי שביעות רצון מע"וד מטפל

שלום יואב. קנינו דירה חדשה שנתגלו בה המון ליקויים. ידענו את הקבלן הוא הבטיח שיטפל ,אבל לא עשה מאומה. לאחר קבלת המפתח הבאנו מהנדס שבדק את הבית וקבע את גובה הפיצוי , הגשנו את החומר לע"וד שהבטיח הבטחות בהתחלה ,המתנו כשנה עד שהוא צלצל כשאנחנו באמצע העבודה ולא ליד המסמכים והודיע לנו שיש לי 5 דקות להחליט אם להתפשר על רבע מהסכום. כמובן שלא הסכמנו, מפני שזה הסכום שהחברה הקבלנית הציעה מלכתחילה . השאלה שלנו היא האם בעקבות אי שביעות רצון אנחנו יכולים לבקש להחליף ע"וד ולקבל את כספנו חזרה. יש לציין שחוץ מהרבה טלפונים יזומים שלנו, להזכיר לו את התיק שלנו. לא נראה שהתיק טופל בכלל. תודה מראש.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

דודו, שלום רב, אתם רשאים להחליף עורך דין בכל שלב. לגבי החזר שכר הטרחה העניין תלוי בהסכם שלכם עם עוה"ד הנוכחי וגם בנסיבות – כמה עבודה הוא השקיע.