מיכל

מהנדס בניין או שמאי?

שלום רב. קבלן גבס ביצע עבודות גבס בדירתי. הוא לא השלים את כל העבודה למרות שקיבל את כל כספו וישנם ליקויים (התקרה עקומה מאוד ואני לא בטוחה שנבנתה בהתאם לתקן). אני מעוניינת לתבוע אותו בבית דין לתביעות קטנות. רציתי לשאול אם אני צריכה להביא חוות דעת של מהנדס בניין אזרחי או של שמאי? תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

מיכל, שלום רב, לפי דברייך הקבלן לא ביצע עבודה ברמה הנדרשת, וכדי להוכיח זאת את זקוקה לחוות דעת של מהנדס, שתתייחס לליקויים בעבודה ולעלויות התיקון.