סבן שלום

רכשיתי דירה לפני כ12 שנים מהשנה הראשונה היו נזילות מהמרפסת לסלון מדי שנה או שנתיים היו באים לתקן וללא הועיל גם השנה לאחר החורף יש נזילה ופנתי לבדק בית

הם תענו שאין יותר אחריות על הדירה ולכן לא יגיעו לתקן האם הם צודקים או שעד שלא תסתיים הבעיה זה באחריותם

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שלום רב, קרוב לוודאי שאינך יכול עוד לבוא בדרישות תיקון, אם בשל תום האחריות והבדק ואם משום שחלה התיישנות. על כל פנים, כדאי להתייעץ בדחיפות עם עו"ד שיראה את כל המסמכים ויחפש מוצא ודרך לתבוע, אבל חשוב מאד שזה ייעשה בהקדם.