נטלי

ריצוף לקוי בבית שנבנה על ידי קבלן

בנינו בית מקבלן בחרנו ריצוף מנגב קרמיקה וכאשר נכנסנו לבית גילינו שהריצוף הגיע בשלושה גוונים. נגב קרמיקה טוענת שישנם סדרות שהשונות בצבע גבוהה והם מיידעים על כך. אותנו אף אחד לא עדכן לא היה לנו שום קשר ישיר עם נגב קרמיקה אלא לקבלנן. שפנינו לקבלן הוא הפנה אותנו לנגב קרמיקה בטענה שזה מה שבחרנו ונגב קרמיקה טוען שעלינו לפנות לקבלן שעשה את ההזמנה מולם. אני מעונימת לתבוע משפטית אך לא יודעת את מי מהם את נגב קרמיקה או הקבלן אשמח לייעוץ.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

נטלי, שלום רב, אתם זכאים, כמובן, לקבל את המידע על שונות גבוהה בגוונים לפני רכישת המרצפות. השאלה אם לתבוע רק את הקבלן או גם את נגב קרמיקה תלויה בעובדות, כלומר אם נגב קרמיקה אכן הודיעו לקבלן מראש על השונות הגבוהה בגוונים.