ארי

ליקוי בניית פרגולה קשה מאוד

שלום רב.לפני כ5 שנים בנה לי קבלן פרגולות פרגולה שכיום עומדת ליפול עקב ליקוי נייה של הקבלן שלא שם תושבות תמיכה לקורות.פניתי אליו והוא טוען שהחברה נסגרה לפני 4 שנים ושהאחריות הינה לשנה בלבד.מצאתי את החשבונית יאין שום אזכור לזמן אחריות עג הקבלה על אחריות מה שגם מדובר פה ברשלנות קשה מאוד של בניית פרגולה.מה אוכל לעשות?מדובר בסכנה ואנו כבר זמן רב לא יכולים לשבת בגינה !יש לי את כתובתו הפרטית

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

ארי, שלום רב, אי אפשר לענות על שאלתך בלי לדעת את כל העובדות והפרטים. אם אכן מדובר ברשלנות חמורה יכול להיות שאפשר לתבוע את הקבלן באופן אישי למרות שהחברה נסגרה. מומלץ לקבל ייעוץ פרטני אצל עורך דין הבקי בתחום.