אלה

במידה שחלפה תקופת הבדק והאחריות על דירה ונתגלה בה ליקוי בניה לאחר התקופה, האם הקבלן מחויב לתקן את הליקוי?

החלה רטיבות בקיר חדר שינה ונמצא ליקוי בניקוז של המזגן המחובר לסיפון בלי שפוע. היה צריך להיות מחובר ישירות למערכת הקולחין

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אלה, שלום רב, אם תקופת הבדק והאחריות חלפה, הקבלן אינו חייב לתקן את הליקוי שהתגלה. אגב, העובדה שהופעת הרטיבות החלה למעלה משבע שנים אחרי מסירת הדירה אינה מתיישבת לגמרי עם הטענה שמקורה בניקוז לא נכון של המזגן.