שני פרנקל

התקנת ריצוף - האם ניתן לדרוש מקבלן הלרים ריצוף בגלל שסמכתי עליו שיתקין אותו בקווים ישירם והוא התקין מבולגן

בחרתי דוגמה לחדר אמבטיה והקבלן התקין אותה שלא בצוקה אחידה ( בקווים ישרים) האם ניתן לדרוש ממנו להרים ולהתקין על פי הדוגמא שיש ? יש לציין בזה יוצר ממש בלאגן ותעתוע בעיניים ואף סחרחורות

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שני, שלום רב, על הקבלן להתקין את הריצוף על פי הדוגמה, וכן עליו להתקינה בקווים ישרים (אלא אם הוסכם אחרת). את בהחלט רשאית לדרוש ממנו לפרק את הריצוף ולהתקינו כראוי על פי המוסכם, ורצוי שתעבירי לו את הדרישה בכתב (מייל סמס, ווטסאפ וכו' מספיקים בתנאי שהם נשמרים).