רונית

ריצוף שרוט ועם כתמים בדירה מקבלן

שלום לך, רכשנו דירה מקבלן בראשל"צ. הדירה רוצפה בסוג ריצוף גרניט פורצלן מט מחברת "נגב" מטעם הקבלן. בימים אילו אנו אמורים לקבל מפתח. בביקור בדירה ראינו שנהיו שריטות וכתמים במרצפות. דרשנו לטפל בכך. והם ניקו אותם. המטרה שלי היא לדרוש מהקבלן ועל חשבונו, להחליף את הריצוף לסוג אחר לפני קבלת המפתח. שכן אנו לא מוכנים לסבול מפגמים שיווצרו במהלך מגורינו שם. לא הוזהרנו שהמרצפות עדינות ע"י נציגת נגב. אלא להיפך. הנציגה היללה את האיכות והחוזק של מרצפות מסוג גרניט פורצלן והמליצה עליהן בחום. מבדיקה שעשיתי באינטרנט ניתקלתי בעוד אנשים שהתלוננו על אותה בעיה. אנו זקוקים להכוונה איך להתנהל מול הקבלן בענין. תודה רבה לך.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

רונית, שלום רב, אני מבין שנגרמו כתמים ושריטות למרצפות על ידי עובדי הקבלן. הקבלן אחראי לתת לך דירה מרוצפת במרצפות תקינות ולא שרוטות, ואם יש צורך אפילו להחליף את המרצפות שכבר הונחו. באשר לאיכות המרצפות – כדאי לפנות למומחה שיבדוק אם הן תקינות, מתאימות לריצוף רצפה ותקניות. אם המרצפות אכן לא באיכות טובה או אינן מתאימות לריצוף אתם זכאים להחלפתן במרצפות תקינות.