כרמל

בעיות בריצוף בדירה מקבלן

עברנו לדירה חדשה בקיץ האחרון. בעת מסירת הדירה לא קיבלנו מספיק מרצפות ספיירים (מרצפת אחת בלבד). עוד בכניסה לדירה ראינו שיש שריטות וחורים רבים במרצפות. הפיתרון שהוצע ע"י הקבלן היה לתקן את החורים והשריטות בחומר מיוחד. לחלקם התיקון היה מספק אולם לחלקם לא. בנוסף מאז ממשיכים להופיע פגיעות נוספות בריצוף. הקבלן רוצה להמשיך לפתור את הבעיה ע"י מילוי החורים ונבחינתנו פיצוי הולם יותר זה להחליף/לכסות את הריצוף (שנראה שתקול) ע"י פרקט/ריצוף אחר. האם זו שרישה הגיונית שתתקבל בבית משפט (מזכירה שמראש לא ניתן לנו מספיק ספיירים...)

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

כרמל, שלום רב, אתם זכאים לריצוף תקין בעל מראה אחיד. אם התיקונים שהקבלן מציע אינם יכולים להביא לריצוף, תקין בעל מראה אחיד אתם זכאים לפתרון דרסטי יותר (החלפה או כיסוי). מומלץ להתייעץ עם מומחה. תביאו בחשבון ש"מראה אחיד" אינו מונח מדויק ותלוי, במידה רבה, גם בעיני המתבונן.