אילנית

רטיבות בבית ובחניה מקורה

רכשנו דירה לפני 5.5 שנים כחדשה. כלומר הדיירים שרכשו את הדירה ישירות מהקבלן כלל לא גרו בה מעל שנה מיום מסירת מפתח הדירה לידיהם (כך שלטענת הקבלן גם עברו מאז 7 שנים). ישנה גם רטיבות רצינית של מים בחניה המקורה השאלה האם אני יכולה לדרוש מהקבלן תיקונים על לקויות של רטיבות בבית.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אילנית, שלום רב, אם עברו למעלה משבע שנים ממסירת הדירה על ידי הקבלן לקונה הראשון ועד לגילוי הרטיבות ולדרישת תיקון ששלחתם לקבלן – עבר המועד להגשת תביעה. אם לא עברו שבע שנים – אתם יכולים לתבוע אבל תצטרכו להוכיח שהבעיה נובעת מתכנון לקוי, עבודה לקויה או חומרים לקויים.