אבי אור

רעש מדלת אש שמרעיד את כל הבית בזמן שנטרק.

שלום קנינו דירת גן ואחד החדרים שותף לקיר דרכו יש כניסה לבניין(דלת אש). במשך 4 חודשים שאנחנו פונים לוועד / לחברת הבדק כדי שיסדרו את הבעיה הטריקה שחוזרת על עצמה כל פעם לאחר שמסדרים אותה הבנתי שהרימו ידיים ולא מתכוונים להביא לפתרון קבוע. כמובן שלא קנינו בית שכולל רעש של טריקה ואם היינו יודעים שנצטרך לגור בבית כזה לא ההינו קונים את הבית הזה. מבחינתנו יש חדר שינה שלא ניתן לשהות בו ובנוסף רעש הטריקה מגיע לכל הבית. מה ניתן לעשות מבחינה משפטית ? ולאיזה גוף (מוכרים/חברת בניה/חברת דלתות/וועד הבית).

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אבי, שלום רב, בעקרון, הקבלן אחראי לתקן את הבעיה (או אם היא נוצרה לאחר תקופת הבדק, על ועד הבית לטפל בה). בדרך כלל לא קשה לפתור בעיות מסוג זה (על ידי כיוון מנגנוני הדלת ). בנושא הרעש – או בידוד מרעשים – יש תקן ויש מומחים לבדיקות אלה. אם הבעיה לא תיפתר, אני ממליץ להזמין בדיקה כזו ולהחליט איך לפעול על פי תוצאותיה.