ננולי

התנהלות מול יח דימרי קניתי מהם דירה חדשה

בעת מסירת דירה מקבלן -1]חלון ממד לא ניפתח כראוי לא חתמתי ניסו לתקן ללא הצלחה 2] שיש מטבח הורכב בדירה שבעה חודשים לפני מסירת דירה כשקיבלתי מפתח שיש היה עם שריטה עמוקה טוענים כי השיש משודרג אך השיש שודרג מאיש שיש של הקבלן לא מישהו חיצוני 3] שבוע ראשון בקבלת הדירה היה לי פיצוץ ביוף במירפסת כל הבית הצפה משבת בבוקר עד כל לילה מוצש לא קיבלתי פיצוי שנתיים אני מיתנהלת מולם ללא מענה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שלום רב, את זכאית לתיקון חלון הממ"ד. לגבי השיש – אם הנזק נעשה על ידי עובדי הקבלן את זכאית לפיצוי. אם את יכולה להוכיח שהשריטה לא הייתה מיד לאחר התקנת השיש ובזמן המסירה השיש כבר היה שרוט – המסקנה היא שהשריטה נגרמה על ידי עובדי הקבלן (בהנחה לא היו עובדים מטעמך במטבח).. אם הקבלן אינו מפצה אותך ואינו מתקן מה שצריך לתקן הדרך לטפל בזה היא הגשת תביעה. אני ממליץ לך להתייעץ עם עורך דין שעוסק בתחום.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שלום רב, את זכאית לתיקון חלון הממ"ד. לגבי השיש – אם הנזק נעשה על ידי עובדי הקבלן את זכאית לפיצוי. אם את יכולה להוכיח שהשריטה לא הייתה מיד לאחר התקנת השיש ובזמן המסירה השיש כבר היה שרוט – המסקנה היא שהשריטה נגרמה על ידי עובדי הקבלן (בהנחה לא היו עובדים מטעמך במטבח).. אם הקבלן אינו מפצה אותך ואינו מתקן מה שצריך לתקן הדרך לטפל בזה היא הגשת תביעה. אני ממליץ לך להתייעץ עם עורך דין שעוסק בתחום.