ניסים

ליקוי אחר בנייה ושיפוץ

השכן שלי עשה בנייה קומה נוספת לדירה שלו בעקבות הבניה והשיפוץ של השכן קרס תקרת גג המטבח שלי (יחידת דיור ).מדובר בגג רעפים הקבלן המשפץ מיד הניח שתי פלטות גבס במקום הגג המטבח .תיקון SOS לגג הרעפים השכן החליף רעפים באזור גג המטבח כתוצאה מהבנייה של השכן יש לי נזילות גשם בדירה הרעפים לא מספיק לאיטום מפני הגשם . אני קבלתי דירה ישנה אבל היה 3 מחיצות בגג א.רעפים ב.תקרת רביץ.ג ולוח גבס . אחרי השיפוץ והבנייה יש לי רק רעפים ותקרת גבס אין לי איטום של הגג . האם צריך לחייב את השכן בתיקון הגג לאטום ,השכן טוען שהוא לא חייב לי שום דבר מאחר שהבניין ישן וזה גג משותף.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

נסים, שלום רב, אם העבודות שהשכן ביצע גרמו לך נזקים חלה עליו חובה לפצות אותך.